Торги не состоялись
593 174 847,50 грн без НДС

Организатор: АТ "МР БАНК"

Финансовые активы Голландский аукцион

Права вимоги за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004, укладеним з фізичною особою, із забезпеченням та право вимоги за Договором №20-Д/08/18/К/V на відкриття та обслуговування карткового рахунку з видачею кредитної картки від 14.03.2008, укладеним з фізичною особою.

Права вимоги за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004, укладеним з фізичною особою, із забезпеченням та право вимоги за Договором №20-Д/08/18/К/V на відкриття та обслуговування карткового рахунку з видачею кредитної картки від 14.03.2008, укладеним з фізичною особою.

Период редактирования:
24 нояб. 2022 09:52 – 28 нояб. 2022 18:00
Подача предложений:
24 нояб. 2022 09:52 – 15 дек. 2022 16:20
Дата проведения аукциона:
15 дек. 2022 09:35 – 15 дек. 2022 16:20
Период вопросов:
24 нояб. 2022 09:52 – 13 дек. 2022 20:00
Период ответов:
24 нояб. 2022 09:52 – 14 дек. 2022 20:00
Протокол электронных торгов:
Идентификатор аукциона:
GFD001-UA-20221124-31317
Начальная цена продажи лота:
593 174 847,50 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона:
5 931 748,47 грн c НДС
Количество шагов:
30
Процент снижения:
1.0 %
Размер шага голландского раунда:
5 931 748,47 грн
Гарантийный взнос:
59 317 484,75 грн
Номер лота:
GL5N021547
Лот выставляется на торги:
Впервые
Порядок ознакомления с имуществом, время и место проведения осмотра объекта:
м. Київ, вул. Володимирська, 46, +38 (044) 354 15 07

Список активов

Краткое описание актива Количество активов Расположение объекта

Количество активов:

Права вимоги за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004, укладеним з фізичною особою, із забезпеченням. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07220000-7 Кредити Фізичних осіб заставні

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01054, Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Право вимоги за Договором №20-Д/08/18/К/V на відкриття та обслуговування карткового рахунку з видачею кредитної картки від 14.03.2008, укладеним з фізичною особою. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07210000-4 Кредити Фізичних осіб беззаставні

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01054, Київ, м. Київ, Одеська обл.

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004: 1) товари (меблі та освітлювальна техніка), фактична адреса місцезнаходження: м.Київ, вул. Воровського. Заставодавцем є юридична особа. 2) товари (меблі та освітлювальна техніка), фактична адреса місцезнаходження: м.Київ, вул. Воровського. Заставодавцем є фізична особа. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07227000-6 Застава - Інше

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01054, Київ, м. Київ, вул. Воровського

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004: 3) майнові права інтелектуальної власності на знак для товарів та послуг. Заставодавцем є юридична особа. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07227000-6 Застава - Інше

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01054, Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004: 4) земельна ділянка площею 6,2762 га, цільове призначення земельної ділянки — будівництво та обслуговування жилого будинку та господарських будівель і споруд, фактична адреса місцезнаходження: Київська обл., с. Вишеньки, Бориспільський район. Іпотекодавцем є фізична особа. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07223000-8 Застава - Земельні ділянки

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 08341, Київська область, с. Вишеньки, с. Вишеньки

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №02-08-04/ФО від 09.08.2004: 5) порука юридичної особи - 1 (один) договір. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07227000-6 Застава - Інше

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01054, Київ, м. Київ, вул. Володимирська,46

Документы актива:

Нет загруженных документов

Изображения аукциона

Нет загруженых изображений

Документы аукциона

Название документа Тип документа Дата размещения
pdf

Тип документа:

Договор NDA

Дата размещения:

24 нояб. 2022 09:52
doc
паспорт відкритих торгів для прозорро

Тип документа:

Документ

Дата размещения:

24 нояб. 2022 09:52
https://dgf-auction.prozorro.sale/GFD001-UA-20221124-31317

Данная ссылка предназначена только для просмотра истории аукциона.

Основной контакт
Имя:
Ілюхін Олександр Юрійович
Телефон:
+380634372267
E-mail:
Fax:

Организатор торгов

Наименование:
АТ "МР БАНК"
Код ЕГРПОУ:
25959784
Веб сайт:
Не указано
Адрес:
Україна, 01601, Київ, м. Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46