Торги не состоялись
1 728 082,46 грн без НДС

Организатор: АТ "МР БАНК"

Недвижимость Финансовые активы Голландский аукцион

Право вимоги за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007, укладеним із фізичною особою, із забезпеченням.

Право вимоги за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007, укладеним із фізичною особою, із забезпеченням.

Период редактирования:
18 мая 2023 16:40 – 22 мая 2023 18:00
Подача предложений:
18 мая 2023 16:40 – 8 июн. 2023 16:40
Дата проведения аукциона:
8 июн. 2023 09:55 – 8 июн. 2023 16:40
Период вопросов:
18 мая 2023 16:40 – 6 июн. 2023 20:00
Период ответов:
18 мая 2023 16:40 – 7 июн. 2023 20:00
Протокол электронных торгов:
Идентификатор аукциона:
GFD001-UA-20230518-15480
Начальная цена продажи лота:
1 728 082,46 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона:
17 280,82 грн c НДС
Количество шагов:
30
Процент снижения:
1.0 %
Размер шага голландского раунда:
17 280,82 грн
Гарантийный взнос:
172 808,25 грн
Номер лота:
GL3N023726
Лот выставляется на торги:
Впервые
Порядок ознакомления с имуществом, время и место проведения осмотра объекта:
м. Київ, вул. Володимирська 46, +38(044)354-15-07

Список активов

Краткое описание актива Количество активов Расположение объекта

Количество активов:

Право вимоги за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007, укладеним із фізичною особою, із забезпеченням. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07220000-7 Кредити Фізичних осіб заставні

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01601, Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007: - земельна ділянка площею 0,1476 га, яка розташована за адресою: Херсонська область, м. Херсон, смт. Камишани, вул. Жовтнева. Іпотекодавцем є фізична особа. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07223000-8 Застава - Земельні ділянки

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 73490, Херсонська область, смт. Комишани, вул. Жовтнева

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007: - житловий будинок літ."А", загальною площею 46,5 кв.м., житловою площею 30,2 кв.м, котельної літ "Б", літня кухня літ "В", гараж літ "Г", сарай літ "Д", сарай літ "Е", баня літ "Ж", душ літній літ "З", туалет літ "И", сарай літ "К", сарай літ "Л", навіс літ "О", сарай літ "П", навіс літ "М", водопровід №1, огорожа №2, колодязь №4, ворота №3 за адресою: Херсонська область, м. Херсон, смт. Камишани, в ул. Жовтнева. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07221000-4 Застава - Нерухоме майно

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 73490, Херсонська область, смт. Комишани, вул. Жовтнева

Документы актива:

Нет загруженных документов

Количество активов:

Забезпечення за Кредитним договором №09-В/07/7/П від 21.06.2007: порука фізичної особи – 1 (один) договір. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов`язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Код CAV: 07227000-6 Застава - Інше

Количество активов:

1 лот

Расположение объекта:

Україна, 01601, Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46

Документы актива:

Нет загруженных документов

Изображения аукциона

Нет загруженых изображений

Документы аукциона

Название документа Тип документа Дата размещения
pdf

Тип документа:

Договор NDA

Дата размещения:

18 мая 2023 16:40
doc
ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ

Тип документа:

Документ

Дата размещения:

18 мая 2023 16:40
https://dgf-auction.prozorro.sale/GFD001-UA-20230518-15480

Данная ссылка предназначена только для просмотра истории аукциона.

Основной контакт
Имя:
Ілюхін Олександр Юрійович
Телефон:
+380634372267
E-mail:
Fax:

Организатор торгов

Наименование:
АТ "МР БАНК"
Код ЕГРПОУ:
25959784
Веб сайт:
Не указано
Адрес:
Україна, 01601, Київ, м. Київ, м. Київ, вул. Володимирська, 46